ACTIVE FORMS TRÄNINGSRESA

  19-26 Mars 2022 

  Följ med Active Form till soliga Gran Canaria för en veckas träning, god mat, nya bekantskaper och sol och bad. 

  Träna tillsammans med våra populära instruktörer/PT:s. Med på resan är gruppinstruktör Eva Jansson och PT Alejandro Martinez. Fokus ligger på att träna utomhus i vacker miljö med kroppen och enklare utrusning som motstånd. Du väljer själv hur mycket du vill träna.  

  Utöver träning erbjuds ett gediget paket med prisvärda utflykter där du väljer vilka du vill delta i. Med på resan följer även en privat reseguide som skräddarsyr gruppens önskemål om aktiviteter utöver träning. Vi erbjuder till exempel besök på vingård, shoppingresa till Las Palmas, bad i havsbassänger med snorkling, ost och vinprovning och trevliga middagar på områdets bästa restauranger. 

  Vi har valt att bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten med sol hela dagen. 

  Hotellet har rymliga,  fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Du tillreder enkelt din frukost på egen hand i det välutrustade köket. Vill du hellre beställa frukost går det bra mot en kostnad av 850 kr/vecka.

  Tvårumslägenheterna erbjuder ett dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (55 kvm)  Trerumslägenheterna erbjuder två dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (75 kvm) 

  För dig som väljer trerumslägenhet finns möjligheten att lägga till 250 kr för stor terrass istället för balkong.

  Hotellet har bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om vårt hotell: https://lasvillasdeamadores.com/

    RESANS PRIS

   2 personer, tvårumslägenhet med balkong 9.590 kr/person.

   3 personer, trerumslägenhet med balkong 9.090 kr/person.

   4 personer, trerumslägenhet med balkong 8.590 kr/person.

   Enkelrumstillägg: 2600 kr.


  I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria med SAS
  • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
  • 1 handbagage max 8 kg.
  • Privat busstransfer till och från boendet.
  • Välkomstdrink
  • Det boendealternativ du valt 
  • Active Gyms träningsprogram under ledning av deras egna instruktörer,  2 pass per dag.
  • Utflykt till sanddynerna i Maspalomas med morgonträning och tilltugg
  • Morgonyoga på Anfi Beach med Cinderella Wellnes
  • Privat guide för gruppen som är behjälplig med bokning av bland annat utflykter och middagsbokningar. 
   
  När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg. 

Anmälningsavgift 1000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring) 

Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.