ACTIVE FORMS TRÄNINGSRESA

  18-25 November 2022

   Nu kör vi igen! Följ med oss till soliga Gran Canaria för en träningsfylld vecka som kommer att bjuda på massvis med roliga träningspass, inspirerande hälsoföreläsning och oförglömliga minnen.

   Denna fantastiska träningsresa kommer att ledas av Active Forms egna träningsexpert och hälsovetare Alex Martinez som kommer att coacha och peppa er under hela veckan.

   Några höjdpunkter:

   Löpning bland sanddynerna i Maspalomas som avslutas med en mysig Cava-frukost på den underbara stranden.

   Vandring i bergen upp till ett vackert vattenfall som avslutas med en härlig gemensam picknick.

   Avslutningsmiddag med privat kock på hotellterrasen. Vi rundar av resan med en hemmagjord "paella" som tillagas av vår egna spanska kock. Givetvis bjuds det även på god dryck och Cava till middagen.

   Mer om träningen:

   Vi tränar 2 pass per dag i vacker utomhusmiljö. Alla kan vara med och vi anpassar alltid passen efter varje deltagares förmåga. Vi kommer att variera passen dagligen och bjuda på smarta träningspass, rörlighet/yoga samt roliga springturer med fantastiska vyer.

   Mer om resan:

   Med på resan följer även vår personliga reseguide Maria Westin som skräddarsyr resan efter gruppens önskemål. Maria kommer att se till att vi får en oförglömlig resa och ni kommer kunna vända er till henne gällande alla era resefrågor.

   Mer om boendet:

   Vi har valt att bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten med sol hela dagen.

   Hotellet har rymliga, fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Du tillreder enkelt din frukost på egen hand i det välutrustade köket.

   Tvårumslägenheterna erbjuder ett dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (55 kvm) Trerumslägenheterna erbjuder två dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (75 kvm)

   Tillval: Stor terrass med solsängar 

   Hotellet har bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om hotellet: 

   https://lasvillasdeamadores.com/    RESANS PRIS

   2 personer, tvårumslägenhet med balkong 9.790 kr/person.

   3 personer, trerumslägenhet med balkong 9.090 kr/person.

   4 personer, trerumslägenhet med balkong 8.490 kr/person.

   Enkelrumstillägg: 2900 kr.


  I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria med Norwegian
  • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
  • 1 handbagage max 8 kg.
  • Privat busstransfer till och från boendet.
  • Välkomstdrink
  • Det boendealternativ du valt 
  • Active Gyms träningsprogram, 2 pass per dag.
  • Utflykt till sanddynerna i Maspalomas med morgonträning och Cavafrukost
  • Avslutningsmiddag med privat kock på terrassen
  • Privat guide för gruppen som är behjälplig med bokning av bland annat utflykter och middagsbokningar. 
   
  När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg. 

Anmälningsavgift 2000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring) 

Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.