JOSEFINS MÅ BRA-RESA 

  18-25 November 2022

  Följ med till vackra Gran Canaria och få en härlig vecka med rörelse, glädje och gemenskap. I en fantastisk miljö  rör vi på oss på olika vis. Det blir bland annat morgonyoga i Maspalomasöknen, Soma Move/Mind,  Styrke- och konditionspass samt promenader eller joggingturer längs den fina strandpromenaden. Vi erbjuder 2-3 pass per dag.

  Vi blandar träningspassen med workshops och samtal om vad vi och vår kropp behöver för att må bra. Självklart kommer du också få tid att vila, njuta av sol och bad eller shoppa för den som är sugen på det. Till detta kommer det erbjudas prisvärda,trevliga utflykter och arrangemang runt om på Gran Canaria.

  INSTRUKTÖR - JOSEFIN HÖGLUND

  Leg. Naprapat, Lic. personlig tränare och gruppträningsinstruktör

  Josefin utbildade sig till Naprapat (examen 2008), efter det har hon vidareutbildat sig till personlig tränare, gruppträningsinstruktör (Soma Move, Yinyoga, mammaträning, löpcoach, tabata mm). Josefin driver till vardags Josefins Naprapati och rörelse i Valbo.

  Det bästa hon vet är att möta människor, med ett stort leende få inspirera och hjälpa dessa, detta genom att använda kroppen som redskap för att må bra det är otroligt spännande.
  Känslan av att vår fantastiska kropp är en tillgång i livet som vi bär med oss hela tiden och som vi kan använda var vi än är och när vi än är där, den vill hon hjälpa till att skapa.

  BOENDE

  Vi bor på fyrstjärnigt hotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten och har sol hela dagen. Hotellet har rymliga och fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Samtliga lägenheter har kompletta kök och tvättmaskin. Hotellet erbjuder bland annat uppvärmd pool samt en poolbar där du kan handla prisvärda och enklare rätter. En del av motionspassen är förlagda till hotellområdet och en del på de stränder som finns i närområdet.

  https://lasvillasdeamadores.com/

  PRIS och BOKNING

  Pris del i dubbelrum. 9.990 kr. 

  Om ni är flera som reser tillsammans rekommenderar vi våra stora lägenheter med två dubbelrum (varje rum har två enkelsängar). Här ryms 4 vuxna och priset blir endast 8.990 kr per person när 4 delar en lägenhet. (9.490 kr när 3 delar en lägenhet)  

  Enkelrumstillägg: 2.900 kr. 

  I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria
  • Flygskatter
  • 2 incheckade väskor per person (max 23 kg per väska)
  • 1 litet handbagage
  • Transfer till och från boendet.
  • Välkomstmiddag med dryck
  • Utflykt till Maspalomas sanddyner med tilltugg
  • Det boendealternativ du valt 
  • Frukostprodukter som levereras till din lägenhet (du tillreder på egen hand)
  • 2-3 träningspass om dagen

När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg. Anmälningsavgift 2000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring)

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.


Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.