Träningsglädje och Relaxresa den 11-18 mars 2023.

Häng med på resan som kommer vara fylld av träningsglädje och även tid
Coacher på denna resa är Eva Jansson som driver Evas träning & hälsa och Emelie Nissniss som äger ENwellness och Wellnessformen. Två tjejer som älskar träning och gruppträning där alla kan vara med och de anpassar alltid passen utefter vad du kan utöva. De har kört bootcamp och 3-timmarsträning tillsammans och de har flera äventyr på gång tillsammans.
Vi kommer att köra två pass om dagen bl.a cirkelträning, bootcamp på stranden, rörelse och så klart gå el springa i sanddynerna i Maspalomas och efter passet ordnar vår researrangör cavafrukost till alla deltagare. Vi kommer prata om vikten av att äta mat och hur viktig vilan och sömnen är.
Förutom många träningspass ingår även ost & vinprovning. Självklart är alla passen frivilliga! En oförglömlig resa där vi garanterar att vi både kommer skratta och svettas ihop. Så missa inte chansen till en resa där vi tillsammans tar oss igenom träningspassen och njuter av livet på Gran Canaria.
Vi har valt att bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten med sol hela dagen.
Hotellet har rymliga, fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Frukostprodukter levereras till din lägenhet som du tillreder på egen hand.
Tvårumslägenheterna erbjuder ett dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (55 kvm)
Trerumslägenheten erbjuder två dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (75 kvm)
För dig som väljer trerumslägenhet finns möjligheten att lägga till 250 kr för stor terrass istället för balkong.
Hotellet har bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om vårt hotell: https://lasvillasdeamadores.com/
RESANS PRIS
2 personer, tvårumslägenhet med balkong 9.990 kr/person.
3 personer, trerumslägenhet med balkong 9.690 kr/person.
4 personer, trerumslägenhet med balkong 8.990 kr/person.
Enkelrumstillägg: 2200 kr.
  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria.
  • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
  • 1 handbagage max 8 kg.
  • Privat busstransfer till och från boendet.
  • Välkomstmiddag
  • Det boendealternativ du valt (lägenhet för eget bruk, tvåbäddslägenhet, trebäddslägenhet eller fyrbäddslägenhet)
  • Träningsprogram under ledning av Eva Jansson och Emelie Nissniss
  • Utflykt till Maspalomas sanddyner med Cavafrukost
  • Ost och vinprovning
  • Privat reseguide som är behjälplig med bokning av bland annat utflykter och middagsbokningar. 


I priset ingår:


Anmälningsavgiften är 2000 kr per resenär. Denna ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring) 

Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.