Life at core - Madeleine Rybecks träningsresa till Gran Canaria 

24-31/5-2022

Öppet köp till den 22 mars! 

(Boka av din resa utan anledning. Du får tillbaka inbetalt belopp bortsett från en administrativ avgift om 150 kr per resenär). 


     Max antal: 16 deltagare 

  Nu har du chansen att hänga med till soliga Gran Canaria för en veckas träning, god mat, nya bekantskaper och sol och bad tillsammans med välkända Instagram och träningsprofilen "Life at core - Madeleine Rybeck" i samarbete med amadoresresor.se

  Målsättningen med resan är att du ska få chansen att varva träning med härliga upplevelser, god mat och sol och bad. Vi tränar i härlig miljö på hotellet och stranden men även på ett gym i närheten. Under veckan erbjuds bland annat följande träningspass:  (2 pass per dag)

  • Gruppträning på stranden och vid poolen. (tabata, cirkelfys, core mm)
  • Löpteknik och löpträning.
  • Styrkepass i gym med teknikträning. 

  Utöver träningspass erbjuds ett gediget paket med prisvärda utflykter.

  Vad sägs om att besöka en vingård och Europas enda kaffeplantage? Avrunda dagen med ett dopp i de klarblåa havsbassängerna på öns nordvästra kust.

  Gillar du shopping finns mängder av prisvärda affärer att besöka. En kväll kommer en mästerkock och lagar spanska delikatesser till middag. Övriga kvällar erbjuder vi trevliga middagsupplevelser på områdets bästa restauranger.

  Gillar du sol och bad. Den härliga Amadoresstranden med vit sand och vajande palmer ligger på gångavstånd från hotellet. 

  Vi har valt att bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten med sol hela dagen.

  Hotellet har rymliga, fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Frukostprodukter levereras till din lägenhet som du tillreder på egen hand. 

  Tvårumslägenheterna erbjuder ett dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (55 kvm) 

   Trerumslägenheten erbjuder två dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (75 kvm)

  För dig som väljer trerumslägenhet finns möjligheten att lägga till 250 kr för stor terrass istället för balkong.

  Hotellet har bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om vårt hotell: https://lasvillasdeamadores.com/

  RESANS PRIS

    2 personer, tvårumslägenhet med balkong 9.990 kr/person. 

    3 personer, trerumslägenhet med balkong 9.690 kr/person.

    4 personer, trerumslägenhet med balkong 8.990 kr/person.

    Enkelrumstillägg: 2200 kr.


  I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria eller Göteborg/Landvetter - Las Palmas/Gran Canaria med SAS. För dig som reser från Göteborg/Landvetter innebär resan en kortare mellanlandning på båda resvägarna. 
  • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
  • 1 handbagage max 8 kg.
  • Privat busstransfer till och från boendet.
  • Frukostprodukter som tillreds på hotellrummet
  • Välkomstmiddag
  • Det boendealternativ du valt (lägenhet för eget bruk, tvåbäddslägenhet, trebäddslägenhet eller fyrbäddslägenhet)
  • Träningsprogram under ledning av Madeleine Rybeck, 2 pass per dag.
  • Privat reseguide som är behjälplig med bokning av bland annat utflykter och middagsbokningar. 

Anmälningsavgiften är 2000 kr per resenär. Denna ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring) Just nu öppet köp till den 22/3-2022. Du kan avboka din resa oavsett anledning och få anmälningsavgiften återbetald. (en administrativ avgift på 150 kr tillkommer) 

Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.