GC - "Genuina Canarias

Datum:  13-20 november 2021

Antal platser: 16

Ta chansen att få uppleva Gran Canarias mest fantastiska platser långt ifrån turismen. Vi erbjuder dig en rundresa fylld av kulinariska upplevelser med besök på vingårdar, kaffeplantage, fruktodlingar och hos flera lokala matproducenter. Dessutom besöker vi flera av öns pittoreska bergsbyar med dess arkitektur, oslagbara vyer och vackra blomster. Vi bor och äter lyxigt och reser i luftkonditionerad minibuss under ledning av rutinerade reseledare med lång erfarenhet av Gran Canaria och dess historia. I den här "all inclusive"-resan får du uppleva GC- det Genuina Canarias. För mer information:

Det genuina GC


Träning och Relax


Datum: 13-20 November-2021

Antal platser: 15

Har du också drömt om att få åka iväg och träna tillsammans med andra i ett skönt klimat? Nu kan drömmen bli verklighet! Vi erbjuder träningsresor med kompetent personal och till oslagbara priser, året om! Resorna arrangeras och genomförs i det egna upplägget T o R - Träning och Relax.

Vi erbjuder alltid ett gediget träningsprogram med stort utbud och variation, alltid under ledning av rutinerade och inspirerande instruktörer. Välj själv hur ofta och intensivt du vill träna! Utöver träning erbjuder vi också ett stort utflyktspaket och flera gemensamma aktiviteter kvällstid.

Har du frågor om träningsresor? Maila info@amadoresresor.se så återkommer vi inom kort med svar.

Givetvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Det kan ge dig ersättnig om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. Träningsresor

 


Ordna din egen gruppresa!

Vill du arrangera en egen gruppresa tillsammans med vännerna, arbetskamraterna eller för att fira en jubilar i familjen? Vi kan tillsammans med dig sätta ihop en resa utifrån dina behov och önskemål med destination Gran Canaria. Om ni är 10 resenärer reser 1 person kostnadsfritt. Vid 20 resenärer reser 2 personer kostnadsfritt. Du syns med ditt varumärke och du väljer själv innehåll och upplägg och vi hjälper till och anpassar boende, resor och innehåll- allt utan någon extra kostnad. Vårt ansvar är att hantera allt rörande researrangemanget såsom, bokningar av flyg och boende, transfers, eventuella måltider och självklart ställa resegaranti. Vi gör allt för att du och dina medresenärer ska få en perfekt upplevelse och vi kan garantera att du inte hittar lägre priser någon annanstans. Kontakta oss på, info@amadoresresor.se
Semester på Gran Canaria!

Vill du uppleva Gran Canaria på ditt egna sätt? Vill du se något mer än bara strand, bad och solande turister? Då är en Gran Canaria-resa med oss ett optimalt val! Vi har flera färdiga paketförslag där du får uppleva hela ön allt anpassat efter dina intressen och önskemål. Du reser på egen hand eller tillsammans med någon men har ingen reseledare med på resan. Är du intresserad av vandring? vinprovning? naturupplevelser? mat och dryck? Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din vistelse på denna fantastiska ö. 

För mer information och frågor, kontakta oss på info@amadoresresor.se