Träning och Relax


Datum: 13-20 November-2021

Antal platser: 18

Har du också drömt om att få åka iväg och träna tillsammans med andra i ett skönt klimat? Nu kan drömmen bli verklighet! Vi erbjuder träningsresor med kompetent personal och till oslagbara priser, året om! Resorna arrangeras och genomförs i det egna upplägget T o R - Träning och Relax.

Vi erbjuder alltid ett gediget träningsprogram med stort utbud och variation, alltid under ledning av rutinerade och inspirerande instruktörer. Välj själv hur ofta och intensivt du vill träna! Utöver träning erbjuder vi också ett stort utflyktspaket och flera gemensamma aktiviteter kvällstid.

Har du frågor om träningsresor? Maila info@amadoresresor.se så återkommer vi inom kort med svar.

Givetvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Det kan ge dig ersättnig om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. Träningsresor

 

Nyhet 2021 - padelresa!

Datum: 20-27 November 2021   

Har du också upptäckt den nya folkrörelsen padel?  Vill du ha en aktiv semester i härlig miljö? Under ledning av professionella instruktörer från Swedish Padel Academy ges du möjlighet att utveckla din teknik i härligt klimat i mörkaste November. För att du ska få en optimal upplevelse kombinerar vi padelträning med skönt strandhäng, aktiviteter som vinprovning och många kulinariska upplevelser. Följ med oss på en oförglömlig vecka till soliga Amadores, Gran Canaria. 

Ordna din egen gruppresa

Vill du arrangera en egen gruppresa tillsammans med vännerna, arbetskamraterna eller för att fira en jubilar i familjen? Vi kan tillsammans med dig sätta ihop en resa utifrån dina behov och önskemål med destination Gran Canaria. Om ni är 10 resenärer reser 1 person kostnadsfritt. Vid 20 resenärer reser 2 personer kostnadsfritt. Du syns med ditt varumärke och du väljer själv innehåll och upplägg och vi hjälper till och anpassar boende, resor och innehåll- allt utan någon extra kostnad. Vårt ansvar är att hantera allt rörande researrangemanget såsom, bokningar av flyg och boende, transfers, eventuella måltider och självklart ställa resegaranti. Vi gör allt för att du och dina medresenärer ska få en perfekt upplevelse och vi kan garantera att du inte hittar lägre priser någon annanstans. Kontakta oss på, info@amadoresresor.se
Semester på Gran Canaria!

Vill du uppleva Gran Canaria på ditt egna sätt? Vill du se något mer än bara strand, bad och solande turister? Då är en Gran Canaria-resa med oss ett optimalt val! Vi har flera färdiga paketförslag där du får uppleva hela ön allt anpassat efter dina intressen och önskemål. Du reser på egen hand eller tillsammans med någon men har ingen reseledare med på resan. Är du intresserad av vandring? vinprovning? naturupplevelser? mat och dryck? Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din vistelse på denna fantastiska ö. 

För mer information och frågor, kontakta oss på info@amadoresresor.se