OM OSS

Jag (Maria Westin) startade resebolaget amadoresresor.se 2017 med målsättningen att erbjuda prisvärda resor till världens bästa klimat och destination - Gran Canaria. 

Jag har sedan 2012 sett Gran Canaria som mitt andra hem då jag bott stora delar av året på ön. Precis som många andra var min fördomsfulla bild av Gran Canaria som taget ur "Sällskapsresan" med stora hotellkomplex, grisfester och berusade turister. Det tog inte lång tid att upptäcka att ön hade så mycket mer att erbjuda! Tyvärr missar de flesta turistande svenskar alla pärlor som ön har att delge då de enbart stannar på öns södra sida. 

Förutom ett perfekt klimat (+20 till +30 grader året om) är Gran Canaria som en "minikontinent" samlat på en ö motsvarande ca 5 mil i diameter. Här finns varierande natur (fem olika klimatzoner), pittoreska byar, vingårdar, kaffeodlingar, storstadspuls, bra och prisvärd shopping, orörda badvikar och ett rikt djurliv. Listan av platser som är värd att besöka kan göras hur lång som helst. 

Det är just därför jag valt att erbjuda resor till denna fantastiska "kontinent". Jag vill att du som kund ska få uppleva mer än sol och bad, mer än "bara" avkoppling men framförallt att du får uppleva det du är intresserad av. 

Tillsammans planerar och genomför vi er gruppresa (kan vara träningstema, släktresa, företagsevent eller vad du vill) Allt till ett oslagbart pris och med hög servicenivå från bokning till hemkomst.

Samla vännerna, familjen, laget eller arbetskamraterna och häng med på en oförglömlig och skräddarsydd vistelse till pärlan Gran Canaria! 

Företagsinformation:

Amadoresresor i Sverige AB, Sveavägen 17 B, 802 56  GÄVLE. 

Hemsida: www.amadoresresor.se

Epost: info@amadoresresor.se

Organisationsnummer: 559034-5954

Bankgiro: 597-5156