Padelresa jan 22

Är du intresserad av att fungera som referensperson och i utbyte resa för ett starkt subventionerat pris?

Vi söker ca 8-12 deltagare som spelar regelbundet eller precis har börjat spela padel och vill lära sig mer. Under en vecka varvar vi padelspel med sol/bad, utflykter och härliga matupplevelser.

Vi spelar bland annat i Puerto Rico, San Agustin och Maspalomas och de som vill kan välja att coachas av professionella tränare från Swedish Padel Academy. Alla transporter mellan hotell och arenor ingår i priset. Behöver du hyra utrusning hjälper vi till med det till förmånliga priser.

  Vi har valt att bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten med sol hela dagen.

  Hotellet har rymliga, fräscha lägenheter med plats för 1-4 personer. Du tillreder enkelt din frukost på egen hand i det stora köket. Vill du hellre beställa frukost går det bra mot en kostnad av 850 kr/vecka.

  Enrumslägenheterna erbjuder ett dubbelrum med två enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (55 kvm) Tvårumslägenheten erbjuder två dubbelrum med enkelsängar, kök, badrum, tvättmaskin och balkong. (75 kvm)

  För dig som väljer tvåbäddsrum finns möjligheten att lägga till 250 kr för stor terrass istället för balkong.

  Hotellet har bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om vårt hotell:

  https://lasvillasdeamadores.com/

   

RESANS PRIS

2 personer, enrumslägenhet med balkong 6.900 kr/person.

4 personer, tvårumslägenhet med balkong 5.900 kr/person.

Enkelrumstillägg: 2600 kr.

I priset ingår:

 • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria
 • 1 incheckat bagage
 • 1 handbagage
 • Transfer till och från flygplatsen, hotellet och arenor.
 • Det boendealternativ du valt.
 • Välkomstdrink

Tillkommer för padelspel:

 • Hyra av padelbana de antal timmar du önskar spela (riktpris 150 kr per timme/bana)
 • Hyra av privattränare de antal timmar du önskar ha detta. (riktpris 400 kr per timme/bana och tränare - kan vara 1-4 personer)
 • Ev hyra av utrustning

Prisexempel: Ni är fyra personer som väljer att spela padel en timme per dag under fyra dagar. Två dagar väljer ni en privatlektioner med tränare. Pris för detta upplägg blir ca. 350 kr/person.

När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg.

1. Anmälningsavgift 1000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar.

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 8 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa. De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor.

Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tryck på "boka-knappen" nedan. Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.

För mer information om padelnivåer läs här: https://padelcenter.se/spelarnivaer/