Padelresa Gran Canaria

Datum: 19-26/11-2022 

med öppet köp till den 1/9-2022. 

Har du också fastnat för den omåttligt populära sporten padel och inte kan sluta spela? Kanske är du nybörjare eller har spelat ett fåtal gånger? Nu har du chansen att följa med på en kombinerad padel och semestervecka till soliga Gran Canaria. Lämna Sverige när det är som mörkast och ta chansen att utveckla ditt spel tillsammans med erfarna spanska coacher. 

Ta med dig kompisgänget, familjen eller varför inte resa själv! Vi anpassar oss efter din nivå och ser till att alla får jämnt motstånd. (för nivåer enligt Matchi se längst ned på sidan)

Under en vecka erbjuder vi ett varierat program där du själv väljer hur mycket och hur ofta du vill spela.

 I grundpriset ingår 10 timmars padelspel varav två privatlektioner i liten grupp. Vi spelar bland annat i Puerto Rico och Maspalomas och de som vill kan även välja att spela matcher mot internationellt motstånd. Alla transporter mellan hotell och arenor ingår i priset. Vi bor på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten och den vackra Amadoresstranden. 

Utöver padelspel kan du relaxa vid den vackra Amadoresstranden eller hänga med på någon av de utflykter som gruppens privata guide arrangerar. Vad sägs om vinprovning, shoppingresa eller vandring?  Vi bor på ett fantastiskt lägenhetshotell på höjden ovanför Amadoresstranden. Rummen har havsutsikt och oslagbara vyer. 

  Tvårumslägenheterna rymmer 1-2 personer och erbjuder ett dubbelrum med två enkelsängar, kök, badrum, vardagsrum och balkong. (55 kvm) 

  Trerumslägenheten rymmer 2-4 personer och erbjuder två dubbelrum med två enkelsängar i varje, kök, badrum, vardagsrum och balkong. (75 kvm) Samtliga lägenheter har tvättmaskin.

  För dig som önskar finns möjlighet att boka en stor terrass istället för balkong. (tillägg) Frukostprodukter levereras till din lägenhet och du tillreder själv det du beställt. 

  Hotellet har bland annat en uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare maträtter. Det finns också en mindre affär i receptionsdelen. Större mataffär finns i närheten. Här kan du läsa mer om vårt hotell:

  https://lasvillasdeamadores.com/

   

PRIS:

2 personer, enrumslägenhet med balkong 9.590 kr/person.

3 personer, tvårumslägenhet med balkong 8.790 kr/person.

4 personer, tvårumslägenhet med balkong 7.990 kr/person.

Enkelrumstillägg: 3300 kr.

I priset ingår:

 • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria med SAS
 • 1 incheckat bagage max 23 kg samt ett handbagage max 8 kg. (för mått se www.sas.se)
 • Privat transfer till och från flygplatsen, hotellet och arenor.
 • Det boendealternativ du valt på lägenhetshotell "Las Villas de Amadores".
 • Välkomstmiddag med dryck.
 • Frukostprodukter levererade till lägenheten
 • Padelspel 10 timmar varav två privatlektioner i grupp, träningar och matchspel. (går att boka till mer för den som önskar)
 • Privat guide för gruppen under veckan på Gran Canaria

När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg.

1. Anmälningsavgift 2000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar. Just nu "öppet köp" till den 1/9. Boka av din resa utan anledning och få anmälningsavgiften åter. (en administrativ avgift på 150 kr tillkommer) 

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 8 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa. De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor.

Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tryck på "boka-knappen" nedan. Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.

För mer information om padelnivåer läs här: https://padelcenter.se/spelarnivaer/