PADELRESA

Datum: 20-27 November 2021 

 • Vi återbetalar din anmälningsavgift till och med den 1/9 om du ångrar din bokning. En administrativ avgift om 150 kr tillkommer.

  Häng med oss på en oförglömlig vecka i härliga Amadores  på sydvästra Gran Canaria. Om du väljer att åka med oss på padelresa väljer du en paketresa där det mesta ingår. 

  Vi reser i liten grupp (max 16 deltagare) och bor på en trevlig hotellanläggning på höjden ovanför den vackra Amadoresstranden. Vi spelar på fina banor i Puerto Rico och Maspalomas och coachas av professionella tränare från Swedish Padel Academy. Ta med dig pojk/flickvännen eller åker med kompisgänget. I priset ingår två privatlektioner och ytterligare flera timmars speltid (dubbel). Transport mellan hotellet och padelarenorna ingår liksom hyra av bollar och racket vid behov.  I den här resan vänder vi oss till dig som är på nivå 1-5. (För nivåer se längre ner på sidan). 

  Utöver padelspel bjuder vi på en ost och vinprovningskväll där du får smaka på lokala specialiteter under trevliga former.  Vill du träna på spansk matlagning erbjuder vi en matlagningskväll med en spansk mästerkock. (tillval) Andra uppskattade aktiviteter är vandringstur, golfrundor eller besök på vingård. (tillval). Gillar du shopping erbjuder Puerto Rico ett stort shoppingcenter med butiker som Zara, Mango, Stradivarius och Bershka. 

   Vi har valt att bo på fyrstjärniga lägenhetshotellet "Las Villas de Amadores" som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten och har sol hela dagen. Hotellet har rymliga och fräscha lägenheter med plats för 1-5 personer. Samtliga rum har välutrustade kök med tvättmaskin. Hotellet erbjuder bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare rätter. För bilder se:

   https://lasvillasdeamadores.com/

   Pris del i dubbelrum (1 sovrum, kök, vardagsrum och balkong ca 55 kvm) . 10.890 kr.  Om ni är flera som reser tillsammans rekommenderar vi våra stora tvårumslägenheter med två dubbelrum, kök, vardagsrum och balkong/terrass. (ca 75 kvm)  Här ryms 4 vuxna och priset blir endast 9.890 kr per person när fyra delar en lägenhet. Enkelrumstillägg: 3.500 kr

   I priset ingår:

   • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria, SAS
   • Flygskatter
   • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
   • 1 handbagage max 8 kg
   • Transfer till och från flygplatsen, hotellet och padelarenan
   • Det boendealternativ du valt
   • Frukostpaket till hotellrummet
   • 2 privatlektioner tillsammans med professionell padeltränare 
   • 6 timmar speltid (dubbel) utöver lektioner
   • Ost och vinprovningskväll
   • Välkomstdrink

  När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg. 

  1. Anmälningsavgift 1000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar. Just nu är resan avbokningsbar utan extra kostnad till den 1/9-2021! Säkra din plats helt riskfritt redan idag. 

  2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

  Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 12 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

  De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

  Har du frågor om resan eller vill boka? Kontakta oss på info@amadoresresor.se

  Padelnivåer:

  1 Aldrig hållit ett racket.
  2 Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.
  3 Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.
  4 Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.
  5 Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva / släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.
  6 Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också mer konsekvent och mer kontroll.
  7 Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjat med specifika padelövningar.
  8 Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare.
  9 Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.
  10 Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre.