PADEL

Datum: 19-26 mars 2022

Just nu fri avbokning till den 4 november 2021.  

Häng med oss på en oförglömlig vecka i härliga Amadores  på sydvästra Gran Canaria. 
Vi reser i liten grupp (max 16 deltagare) och bor på en trevlig hotellanläggning på höjden ovanför den vackra Amadoresstranden. Vi spelar på fina banor i Puerto Rico och Maspalomas och coachas av professionella tränare från Swedish Padel Academy. 

Ta med dig pojk/flickvännen, familjen eller åk med kompisgänget. 

I priset ingår två privatlektioner och ytterligare flera timmars speltid (dubbel). Transport mellan hotellet och arenorna ingår liksom hyra av bollar och racket vid behov.  

I den här resan vänder vi oss till dig som är på nivå 1-5. (För nivåer se längre ner på sidan) Utöver padel bjuder vi på en ost och vinprovningskväll där du får smaka på lokala specialiteter under trevliga former.  

Andra uppskattade aktiviteter är vandringstur, golfrundor eller besök på vingård. (tillval). Gillar du shopping erbjuder Puerto Rico ett stort shoppingcenter med butiker som Zara, Mango, Stradivarius och Bershka. 

Vi har valt att bo på fyrstjärniga lägenhetshotellet "Las Villas de Amadores" som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten och har sol hela dagen. Hotellet har rymliga och fräscha lägenheter med plats för 1-5 personer. Samtliga lägenheter har välutrustade kök med tvättmaskin. Hotellet erbjuder bland annat uppvärmd pool samt en pool-bar där du kan handla prisvärda och enklare rätter. För bilder https://lasvillasdeamadores.com/

Pris del i dubbelrum (1 sovrum, kök, vardagsrum och balkong ca 55 kvm)  9.990 kr.  Om ni är flera som reser tillsammans rekommenderar vi våra stora tvårumslägenheter med två dubbelrum, kök, vardagsrum och balkong/terrass. (ca 75 kvm)  Här ryms 4 vuxna och priset blir endast 8.990 kr per person när fyra delar en lägenhet. Enkelrumstillägg: 2.700 kr

I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria 
  •  1 incheckat bagage (max 23 kg)
  •  1 handbagage (max8 kg). 
  •  Transfer till och från flygplatsen, hotellet och padelarenan. 
  •  Det boendealternativ du valt. 
  •  2 privatlektioner tillsammans med professionell padeltränare. 
  •  6 timmar speltid (dubbel) utöver lektioner. 
  •  Ost och vinprovningskväll. 
  •  Välkomstdrink


När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg.

 1. Anmälningsavgift 1000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar. 

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. 

Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tryck på "boka-knappen" nedan.  Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.  


Padelnivåer:

1 Aldrig hållit ett racket.

2 Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.


3 Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.


4 Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.


5 Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva / släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.