Padelresa Gran Canaria

Datum: 19-26/11-2022 

           
Nu har du chansen att följa med på en kombinerad padel och semestervecka till soliga Gran Canaria. Lämna Sverige när det är som mörkast och ta chansen att utveckla ditt spel tillsammans med erfarna spanska coacher.

  Under en vecka erbjuder vi ett varierat program där du varvar eget spel med lektioner och matchspel.

  I grundpriset ingår 8 timmars padelspel varav två privatlektioner i ditt sällskap och två timmars matchspel. Vi spelar på padelanläggningen "Tennis Island" som ligger i dalen i Puerto Rico. Självklart spelar vi turneringar där du matchas mot konkurrenskraftigt motstånd. 

  Utöver padelspel kan du relaxa vid någon av de härliga stränderna, äta en god tapasmiddag eller hänga med på någon av de utflykter som arrangeras. Vad sägs om vinprovning, shoppingresa eller vandring?

  På den här resan bor vi på mysiga Calypso Boutique Apartments som ligger på gångavstånd från padelarenan. Hotellet består av 14 lägenheter, ett mysigt poolområdet, ett gym och en reception. 

  Hotellet har fräscha lägenheter med plats för 1-2 personer. Alla lägenheter har havsutsikt, balkong, enklare kök och kylskåp. Det finns en stor tvättstuga som kan användas kostnadsfritt dygnet runt. 

  Hotellet har uppvärmd pool under vinterhalvåret och en mysig trädgård där du kan hänga i sköna fåtöljer. Mataffär och restauranger i närområdet. 

  https://www.calypsoapartments.es/calypso-boutique-apartments  PRIS:

    Del i dubbelrum 9.490 kr. (Enkelrumstillägg: 3700 kr).

    I priset ingår:

 • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria 
 • 1 incheckat bagage samt ett handbagage. 
 • Privat transfer till och från flygplatsen på Gran Canaria.
 • Boende del i enrumslägenhet på Calypso Boutique Hotel
 • Padelspel, 8 timmar varav två privatlektioner i ditt sällskap. (går att boka till mer för den som önskar)

När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg.

1. Anmälningsavgift 2000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar. 

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 8 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa. De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor.

Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.

Har du frågor om eller vill boka en resa? Tryck på "boka-knappen" nedan. Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.

För mer information om padelnivåer läs här: https://padelcenter.se/spelarnivaer/