TRÄNING & RELAX 

Den ultimata egoboostveckan!

  12-19 mars 2022

  T o R  - Träning och Relax är våra helt egna träningsresor för dig som vill få inspiration till att komma igång med träning alternativt tränar som motionär någon gång per vecka. Ledorden för dessa resor är sol/bad, skratt, trivsel, träning, god mat/dryck, nya vänner och nya upptäckter.

  Vi erbjuder alltid ett gediget program med varierat utbud och variation. Vi arbetar med kroppen som motstånd och alla övningar anpassas efter din träningserfarenhet och nivå. Fokus ligger på att du ska må bra genom att varva motionspass med kulinariska upplevelser och sol och värme. Motionspassen leds av rutinerade och inspirerande instruktörer med lång erfarenhet av anpassad träning. Välj själv hur ofta och intensivt du vill träna! 

  En annan nyckel till välmående är god mat och dryck! Vad sägs om att besöka Europas enda kaffeplantage, vingårdar, fruktodlingar och lokala osttillverkare? Vi varvar träning med återhämtning vid den vackra Amadoresstranden. Kanske vill du lyxa till det med en dag på Amadores beachclub? (https://amadoresbeachclub.com/) Gillar du att vandra så erbjuder vi guidade turer i fantastisk miljö. 

  Har du frågor? Maila info@amadoresresor.se så återkommer vi inom kort med svar.

  Vi har valt att bo på fyrstjärnigt hotell som erbjuder en mäktig utsikt över Atlanten och har sol hela dagen. Hotellet har rymliga och fräscha lägenheter med plats för 1-5 personer. Samtliga lägenheter har kompletta kök och tvättmaskin. Hotellet erbjuder bland annat uppvärmd pool samt en poolbar där du kan handla prisvärda och enklare rätter. En del av motionspassen är förlagda till hotellområdet och en del på de stränder som finns i närområdet.

  https://lasvillasdeamadores.com/

  Pris del i dubbelrum. 8.990 kr. Om ni är tre som delar en lägenhet (2 enkelsängar och 1 bäddsoffa eller 1 extrasäng) blir priset 8.090 kr per person. Om ni är flera som reser tillsammans rekommenderar vi våra stora lägenheter med två dubbelrum (varje rum har två enkelsängar) samt en bäddsoffa. Här ryms 4 vuxna och priset blir endast 7.990 kr per person när 4 delar en lägenhet. Lägenheterna rymmer maximalt 5 personer och då blir priset 7.590 kr per person. (en person i extrabädd)  Enkelrumstillägg: 2.600 kr. 

  I priset ingår:

  • Flyg tur och retur, Stockholm/Arlanda - Las Palmas/Gran Canaria, SAS
  • Flygskatter
  • 1 incheckad väska per person (max 23 kg per väska)
  • 1 handbagage max 8 kg.
  • Transfer till och från boendet.
  • Välkomstdrink
  • Det boendealternativ du valt 
  • 2 träningspass om dagen

När du bokar en resa hos oss faktureras du i två steg. Anmälningsavgift 1000 kr per person. Ska betalas inom 5 dagar och är ej återbetalningsbar om du ångrar din medverkan. (vid sjukdom eller andra akuta förhinder kan detta belopp ersättas av din reseförsäkring)

2. Slutfakturering. Resterande belopp faktureras ca 60 dagar innan avresa och förfaller 40 dagar innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om antalet bokningar understiger 10 personer. Detta meddelas per mail senast 30 dagar innan avresa.

De allra flesta banker har en reseförsäkring i sitt betalkort. Det innebär att det också är möjligt att betala från det konto dit kortet är kopplat för att samma villkor ska gälla. Om du känner dig osäker på din banks försäkringsvillkor hjälper vi gärna till att kolla upp just dina förutsättningar och villkor. Om du bokar resa med mindre än 40 dagar till avresa faktureras hela beloppet på en gång och ska betalas direkt.


Har du frågor om eller vill boka en resa? Tänk på att ingen bokning är bindande förrän du fått bokningsbekräftelse och betalat in anmälningsavgiften.