VÅRA RESOR

Har du också drömt om att få åka iväg och träna tillsammans med andra i ett skönt klimat? Nu kan drömmen bli verklighet! Vi erbjuder träningsresor med kompetent personal och till oslagbara priser, året om! Resorna arrangeras och genomförs i det egna upplägget T o R - Träning och Relax.

Vi erbjuder alltid ett gediget träningsprogram med stort utbud och variation, alltid under ledning av rutinerade och inspirerande instruktörer. Välj själv hur ofta och intensivt du vill träna! Utöver träning erbjuder vi också ett stort utflyktspaket och flera gemensamma aktiviteter kvällstid.

Har du frågor om träningsresor? Maila info@amadoresresor.se så återkommer vi inom kort med svar.

Givetvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Det kan ge dig ersättning om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. 

Ta chansen att få uppleva Gran Canarias mest fantastiska platser långt ifrån turismen. Vi erbjuder dig en rundresa fylld av kulinariska upplevelser med besök på vingårdar, kaffeplantage, fruktodlingar och hos flera lokala matproducenter. 

Dessutom besöker vi flera av öns pittoreska bergsbyar med dess arkitektur, oslagbara vyer och vackra blomster. 

Vi bor och äter lyxigt och reser i luftkonditionerad minibuss under ledning av rutinerade reseledare med lång erfarenhet av Gran Canaria och dess historia. I den här "all inclusive"-resan får du uppleva GC- det Genuina Canarias.